Ondernemen vanuit je persoonlijke missie


Aanbod voor ondernemers met een persoonlijke missie

BOOTCAMP voor de (solo)-ondernemer met een missie

Van voelen naar doelen

 

 

 

 

Wat?

 

Ondernemen met een missie zit in de lift, en da’s goed. Héél goed zelfs.

Alleen is het vaak zoeken naar het vinden van de juiste balans tussen het trouw blijven aan jezelf en je missie en het ondernemen an sich. En neen, we hebben het hier niet over het schrijven van business –en financiële plannen. Daar zijn andere experts méér dan capabel in.

Het gaat over het stapje daarvoor.


Hoe kan ik droom en geld in elkaar laten klikken zonder mezelf te verloochenen. Het gaat over juist verwoorden en fijn krijgen van je missie. En ja, over het commercieel verwoorden van jouw idealistische missie. Dat voelt soms raar, maar is wel een noodzaak: Wie zit er op dezelfde golflengte als jij en worden morgen hopelijk jouw klanten? Hoeveel kan en mag ik vragen voor mijn expertise?


In dit traject vertrekken we vanuit jouw sterkte, als ondernemer (in spé) met een missie, maar ook als expertschakel in een sterk netwerk. Kortom, we doorlopen samen een groeitraject met als doel van onze missie een onderneming te maken en anderen te laten groeien in hun ondernemerschap.


Isabel ondersteunt de deelnemers in hun groeien en evolueren. Ze doet dit via verschillende oefeningen en concrete handvaten. Maar bovenal biedt ze een platform waarbij missionarissen ondernemers worden.

 

Voor wie?

 

Mensen die starten of willen starten of al gestart zijn met het ondernemen vanuit een buikgevoel, in veel gevallen dus met een missie die sterk bij zichzelf staat.

 

Mensen die ondernemen of willen ondernemen vanuit een droom, vanuit een passie. Mensen die geloven dat wat zij te vertellen hebben de wereld een stukje mooier kan kleuren en mensen beter kan maken.

 

Mensen die zich vragen stellen of zij het wel waard zijn om geld te vragen voor de expertise die ze aanbieden? Zijn zij wel de expert die deze klanten nodig hebben?

 

Mensen die het idee van winst maken met hun missie een beetje “vies” vinden. “

 

Wanneer?

 

Intensief traject van 4 dagen:

zomer 2019

(juiste data volgen nog)

 

Deelnameprijs: €475 excl btw voor de 4 dagen

10u – 17u

 

Waar?

 

Bar d'Office - Bolwerk Edegem

Vestingslaan 55

2650 Edegem

 

 

 
 
 
Inschrijven BootCamp
Meer info BootCamp
 

Enkele reacties van deelnemers:

 

De Bootcamp "Van je missie voelen naar business doelen" is een absolute aanrader!

Je krijgt tips en tools om je zaak op te starten en/of verder en beter uit te bouwen. Ik weet nu waar ik sta in mijn traject en wat ik nog allemaal kan en moet doen om verder te bouwen aan m'n droom zonder m'n eigenheid daarbij te verliezen. Het gaat écht van 'voelen' naar 'doelen'. Super!

Dit alles gebeurde in een klein 'veilig' groepje met veel interactie en persoonlijke aandacht. En op de koop toe wordt het dan ook nog eens gegeven en ondersteund door Isabel, een warme, authentieke dame bomvol enthousiasme en professionaliteit. Echt top!

Bedankt Isabel !!!

(Iris - Coach en onderneemster)

 

In de wieg gelegd voor ondernemerschap?

 

 

Ontdek het via een KernTalenten Analyse

© Copyright. All Rights Reserved.

Waar vindt u ons:

ValueBel - Edmond Thiefrrylaan 107, 2640 Mortsel

 

Senses Praktijkhuis  Lier- Hofstraat 14, 2500 Lier

Senses Praktijkhuis Mortsel -  Sint-Benedictusstraat 47, 2640 Mortsel

 

Email: info@valuebel.be

Phone: (0032)485 88 89 64

 

BTW  0674 976 280

In geïnspireerde co-creatie met: