Mijn verhaal


Mijn verhaal

 

 

 

2016 was voor mij het jaar van meermaals tegen de muur lopen en veel in de spiegel kijken.

 

Wat nu gemeenzaam “Het Nieuwe Werken” (Nwow) wordt genoemd blijkt al jaren a way of life voor mij te zijn.

Ik dank mijn kennis vooral aan de visie van enkele van mijn vroegere leidinggevenden. Ze hadden oog voor mij als persoon en waren bereid in mij te investeren. Zo gaven ze me o.m. de kans om inspirationele trainingen en cursussen te volgen en bevlogen sprekers te aanhoren om me verder te ontwikkelen.

 

 Vandaag zie ik mijn 20-jarige leidinggevende ervaring en theoretische kennis bij elkaar komen in wat breed “het nieuwe leidinggeven” genoemd wordt.

Voor mij is het echter een continue inspiratiebron. Méér nog, het is werkelijk een passie.  Een passie die ik wil delen. Noem het een soort van missionarisisme. Mijn missie is het welzijn van de werkende mens, in de breedste zin van het woord.

Een mens als werknemer of ondernemer die, vanuit zijn passie en expertise, snelheid en wendbaarheid kan veroorzaken voor het bedrijf of organisatie waarvoor hij werkt.

 

Als ik één ding zeker weet is dat wij, de werkmensen van vandaag, niet meer dezelfde zijn als 20 jaar geleden. Waarom passen we dan nog wel die “verouderde” HR-technieken en processen toe? Waarom telen de burn-outs en depressies zo welig? Waarom is leidinggeven zo moeilijk tegenwoordig? Waarom kunnen mensen steeds minder goed tegen verandering, terwijl we tegenwoordig niet anders kunnen dan snel en accuraat te reageren op snel veranderende situaties? Als werknemer en als ondernemer?

 

Dit alles inspireert me om met ValueBel een laagdrempelig aanbod te creëren voor de werkmens van vandaag in de breedste zin van het woord.

Ik ben ervan overtuigd dat ik met de activiteiten van ValueBel inspiratie, concrete handvaten en veel enthousiasme kan bieden voor werkende mensen; van huismoeders naar werknemers en leidinggevenden naar bedrijfsleiders. Hardwerkende mensen dus die de nood aan verandering voelen.

 

Hopelijk geraakt u even gepassioneerd als ik.

Pas op, het is besmettelijk.

 

Isabel Verhaert

11/01/2018"Als je de KernTalenten hebt om een appel te worden, wordt dan die lekkere, zoete, dikke, sappige, knapperige en blozende appel. Probeer niet wanhopig een peer te zijn."

Danielle Krekels

Laten we elkaar vindenIk beantwoord graag al je vragen!

isabel@valuebel.be


 
 
 
 


Leer Isabel beter kennen

Linked In
Spotify


Waar vindt u ons:

ValueBel - Edmond Thieffrylaan 107, 2640 Mortsel

 

Senses Praktijkhuis  Lier - Hofstraat 14, 2500 Lier

 LUT30 -  Mechelsesteenweg 30, 2640 Mortsel

 

Email: info@valuebel.be

Phone: (0032)485 88 89 64

 

BTW  0674 976 280

In geïnspireerde co-creatie met:

© Copyright. All Rights Reserved.