Het nieuwe leidinggevenHet Nieuwe Leidinggeven

 

De leidinggevende anno 2019 wordt rond de oren geslagen met nieuwe concepten zoals het nieuwe werken, zelfsturende teams, employers branding, talentmanagement en agile werken, …

Het traditionele leiderschap wordt in vraag gesteld. Mensen die leiding geven moeten meer en meer in de rol van manager, leider, coach, … kruipen en voelen zich vaak een kameleon.

 

Hebt u soms ook dit gevoel: “Verdorie, Ik doe zomaar wat.” En, “Ik zit vast en zou wel wat inspiratie en richtpunten kunnen gebruiken maar ik heb geen tijd voor een langdurige opleiding?” Kortom, u wil graag NU een mogelijk antwoord op uw vraag?

 

In samenwerking met Wellness for Business en K-Onsult organiseert ValueBel inspiratiesessies en korte workshops waarbij we telkens aan de slag gaan met concrete vragen of uitdagingen vanuit de hedendaagse praktijk.

Co-creatieve workshops die steeds theoretisch en praktijkgericht gekaderd wordt door een expert, maar die inhoudelijk kracht krijgen door de deelnemers.

 

De concrete thema’s zijn het resultaat van een bevraging van diverse leidinggevende professionals over wat modern leiderschap vanuit de praktijk inhoudt.

 

Het doel is steeds dat de deelnemers met MINSTENS 1 concreet handvat terugkeren naar hun werkplek. Een kleine barst in de muur rond een probleem kan vaak een doorbraak forceren in de afbraak ervan.

 

ValueBel gelooft in het principe van “een sterke ik in een sterke wij”.  Deze co-creatieve workshops zijn voor leidinggevenden die samen met hun medewerkers “snelheid” willen maken en “wendbaar” willen zijn. Daarbij steeds vertrekkend vanuit de kracht en passie van héél het team, inclusief die van zichzelf.

Waar vindt u ons:

ValueBel - Edmond Thieffrylaan 107, 2640 Mortsel

 

Senses Praktijkhuis  Lier - Hofstraat 14, 2500 Lier

 LUT30 -  Mechelsesteenweg 30, 2640 Mortsel

 

Email: info@valuebel.be

Phone: (0032)485 88 89 64

 

BTW  0674 976 280

In geïnspireerde co-creatie met:

© Copyright. All Rights Reserved.